Power BI Community Tour

Blog post in Danish 🙂

Om lidt under en måned (25/4-27/4) ruller Power BI bussen afsted og gør sit første stop på Power BI Community Touren 2022. Mere præcist, så begynder vi i Lyngby, kører videre dagen efter til Odense og runder Touren af i Aarhus. Så alt efter hvor du er i landet, vil der være god mulighed for at deltage.

På hvert stop vil der blive disket op med introdultion og best practices indefor de forskellige elementer af Power BI. Med oplæg om Introduktion til Power BI, Data Loading & Mashup, Data Modellering & DAX, Data Visualisering og Distribution og deling vil alle hjørner være dækket.

Der er tale om oplæg der retter sig mod begyndere eller meget let øvede brugere af Power BI, og du kan her få en tryggere start på din rejse med Power BI.

  • Har du brugt Power BI, men mangler at vide hvordan det hele hænger sammen?
  • Har du importeret noget data i Power BI, men mangler at vide hvordan man organiserer sine tabeller?
  • Har du lavet en Power BI rapport, men mangler at vide hvordan man bedst visualiserer dataene?
  • Har du udviklet nogle rapporter, men mangler at vide hvordan du deler dem med dine kollegaer?
  • Har du aldrig brugt Power BI, men vil gerne vide mere om hvorfor det er et af de mest populære rapporterings- og self-service BI værktøjer?

Hvis du svarer ja til ét eller flere af disse spørgsmål, så er Power BI Community Tour for dig. Hvis ikke – så send meget gerne denne information videre til relevante kollegaer!

Sign up her: https://lnkd.in/eVzcBMvp

En stor tak til JDM, Kapacity, Microsoft og Seges for at stille lokaler og forplejning til rådighed.

Loading

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.