.Net seminar

KMD havde i sidste uge arrangeret et 3-dages .Net seminar for virksomhedens .Net’ere.
Der var to eksterne talere, Michele Leroux Bustamante og Brian Noyes som fortalte om hhv. WCF (Windows Communication Foundation)/LINQ og Data Binding i Windows Forms/CAB – SCSF.

Onsdag startede Michele med at lægge salen ned, med en energi der var svær at hamle op med. Hun piskede stoffet igennem, men formåede på bedste vis at formidle essensen. Helt klart anbefalelsesværdigt, hvis man har muligheden for at opleve hende på talerstolen. Selv om der ikke var mange fejl i præsentationen, skete det ind imellem, men hun var hele tiden bevidst om hvad der skulle gøres for at rette det. Meget overbevisende.

Torsdag stod den så på Brian Noyes. Der var knapt så meget tempo over ham som Michele, men hvad han ikke havde i hastighed havde han i skarpsyn. Det var meget fascinerende at se en mand der kunne sit stof til fingerspidserne.

Fredag var dedikeret til interne KMD talere, og her faldt det hele lidt til jorden. Der var simpelthen for stor forskel på talerne, eller jeg havde forventet mig mere af talerne i en virksomhed med ca. 3.000 ansatte. Det var en lidt skuffende afslutning ovenpå et par dage med fuld knald. Men alt i alt var det en fantastisk oplevelse, der sikkert kun er mulig i en virksomhed af den størrelse.

Der var dagligt udloddet tre eksemplarer af talerens seneste bog Micheles og Brians, til dem af deltagerne der stillede de mest interessante spørgsmål. Der var jeg så heldig, at nappe den ene af Brians bøger, og fik den også signeret i bedste groupie-stil. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.