The Who – Løsning

Bum bum … Det var ikke lige helt sådan det skulle være gået, men ak.
Jeg sad klar dagen hvor billetterne blev frigivet til koncerten i Stockholm. Men i takt med at de fede pladser blev revet væk, gik det op for mig, at man nok hellere måtte booke billet til Stockholm, altså transporten derop.
For at få alle med, skulle det være med tog, og der kan DSB ikke garantere billetter til den billige pris. Vi kunne altså ende op med at skulle betale 2.000,- per snude i togbillet. Det ud over selvfølgelig de 915,- som hver billet til koncerten koster samt en nok ikke lille hotelregning.
Det er altså trods alt billigere at betale de ca. 1.500,- for en Roskilde billet, også selv om man så kun kommer om lørdagen hvor The Who spiller. Og det bliver det ved. Jeg skal have min Roskilde Festival-dåb i en alder af 33 år. Sidst jeg overvejede at tage på Roskilde, var sidst  Pearl Jam spillede. Hvad mon der sker når jeg dukker op ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.