The Who – Starten på en lang passion

Jeg har været fan af The Who i mange år. Da DR i 1989 sendte en koncert, fra samme år, i TV sad jeg sammen med en indkarneret Rolling Stones fan. Begge var vi noget mundlamme efter det 2½ times lange show. Jeg blev virkelig bidt af den energi musikken og musikerne udstrålede og siden da, har jeg forsøgt at købe de plader jeg nu måtte komme i nærheden af. Det er blevet til en del plader efterhånden, men langt fra hvad de mest indædte samlere har mellem hænderne.
F.eks. RWhiteFang der sælger sin samling af 3.300 plader, 114 videoer, 229 plakater, 57 bøger og rigtig meget andet guf. Det er på én gang bindegalt og vildt imponerende. Gad vist hvad han forventer for den stabel ? 🙂

Min samling tæller bl.a denne liste af plader (vinyl)

 • My Generation
 • A Quick One
 • The Who Sell Out
 • Tommy
 • Live At Leeds
 • Who’s Next
 • Meaty Beaty Big and Bouncy
 • Quadrophenia
 • Odds and Sods
 • Tommy (soundtrack)
 • The Who by Numbers
 • Story of THe Who
 • Who Are You
 • The Kids Are Allright
 • Quadrophenia (soundtrack)
 • Face Dances
 • It’s Hard
 • Rarities VOL. 1
 • Who’s Last
 • Who’s Missing
 • Who’s Better, Who’s Best
 • Join Together

Ikke imponerende i omfang, men der er nu alligevel et par perler imellem.
My Generation i original fra Brunswick, ikke Decca. Faktisk har jeg indtil flere gange haft muligheden for at lytte til numrene fra pladen, men har først for nyligt hørt den, da jeg fik den originale plade, fra det originale pladeselskab… Ikke noget med moderne CD osv. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.