RIP Jante

Ja, så måtte min figur Jante lade livet til en slange.
Efter en længere tur i et underjordisk tempel midt ude i sumpen, skulle vi lige overnatte en enkelt nat før vi atter dragede hjem mod Vegils Øjeby for at afslutte vores mission. Men ak men ak, vor DM slog for random encounters, og pludselig havde en slange et godt grabble omkring livet på min kære Jante. I forvejen var jante drained for TO!! levels og var derfor ikke mange sure sild værd i forvejen. Efter at have forsøgt opposed grabble i to runder for at komme fri, lykkedes det Jante at få slangen til at slippe grebet, men hvad Jante ikke viste var, at slangen havde reach. Så da Jante stak af for at komme væk fra øretævernes holdeplads, måtte han sande et crit AoO, som gjorde at han endte sine dage på -13 HP.
Jante stats:
Fgt[4]/Drd[4], Max HP 49
Str 16
Dex 15
Con 10
Int ?
Wiz 14
Cha ?

Jante var bygget op over Janteloven, så der var faktisk ikke noget Jante ikke var god til… Blandt andet har Jante brillieret ved at synge om kap med partyets Bard, midt i kamp.

Jeg har rullet stats til min næste figur, efter vores handicap regler. Vi ruller:
2 gange 4d6, hvor den mindste ikke tæller med
4 gange 3d6, hvor alle tæller
1 gange 1d4, hvor der max må lægges 1 til 15+ stats
Det gav mig følgende stats
Str 18
Dex 10
Con 14
Int 7
Wiz 14
Cha 6
Altså en ret gedigen fætter efter vores målestok.
Tror det bliver en Fgt/Clr…

Über vandkøling

Ja, så kom jeg ud af starthullerne med første test af mit hjemmebryggede vandkølingssystem til alteret.

Jeg må sige, at jeg blev ganske overrasket over ydeevnen i systemet efter de indledende tests.

Systemet tager omdrejningspunkt i et reservoir der er bygget op af to aluminiumsrør, hvor det ene er presset ned over det andet.

I det inderste rør er der materiale nok til at fræse luftkanaler.

Som det fremgår af billedet, har jeg tidligere haft indtag og udgang gennem siden af røret. Men dette er dog droppet til fordel for indtag og udgang i bunden. Det skyldes simpelthen at det blev for omstændigt at fremstillet reservoiret præcist nok til at fittings passede uden efterbearbejdning.

På sidste billede ses testopstillingen med tre reservoirs og en Laing DDC Pro hvor begge indtag er taget i brug.

De spæde målinger tegner rigtig godt. Jeg ved godt at dette forsøg ikke kan give nogen endegyldige testresultater, men det kan give en pegepind.

Første pegepind hedder en temperaturforskel på vandet i kasserollen med kølehovede i og så til vandet i kasserollen uden kølehovedet i, på atten (18!) grader.