D20 i spiselig version

Fandt lige denne guide i hvordan man kan lave sin egen D20 af spiselig pecan-pie
I vores rollespilsgruppe har vi en madordning, som går ud på at vi for hver gang vi spiller vælger en af deltagerne der skal medbringe et måltid mad. Det kunne være man skulle troppe op med denne her næste gang.

Normalt serveres retter som f.eks. Orc i egen tarm (røde pølser), Alt det uden om Orc’en (pilaf), Orc boller (kødboller), sammenkogt Orc osv…

Se D20 opskrift her

Der ser da lækker ud, ik ?

Cosahedron

Loading

Enter Osgod

Torsdag d. 2. november var første spilledag med min nye figur Osgod (+ imaginær tvilling Tormod). Og hvilken succes.
Gruppen som jeg forlod med Jante, var på sin vej tilbage fra ruinen i sumpen, til Vegils Øjeby.
I mellemtiden var vi sendt ud for at lede efter Piaf, da Cybille var begyndt at blive lidt urolig.
Cybille havde givet information om, at gruppen var taget til Tømmerlejren, og derfra fulgte vi deres spor nordpå.
Efter godt og vel en uges tracking, kunne vi en sen aftentime høre to større bjørne angribe nogen.
Vi valgte at undersøge, på behørigt afstand, og fandt en gruppe på fem mennesker, der lod til at være blevet overrasket af de to bjørne.
Én af deres gangere havde måtte lade livet og der herskede generel forvirring i gruppen.
Tormod og jeg valgte at træde til for at hjælpe den angrebne part. Ved at
Tormod gled rundt om bjørnene, kunne jeg uden større besvær få frit slag til at sætte den ene pil efter den anden i dyrene.
En lille mand, som senere præsenterede sig som Thomas, løb over imod mig mens kampen stod på, han så noget forslået ud og det lod til han har været ene mand oppe foran bjørnene.
De andre i gruppen var lettere splittet, og havde Tormod og jeg ikke grebet ind ville der nok have været to bjørne med fyldte maver den aften.
I stedet blev de fyldt med nyreslag fra Tormod og pile fra mig.

Efter at de to bjørne blev nedkæmpet, kom gruppens medlemmer over til Tormod og jeg for at takke os for vores assistance.
Gruppens leder, Piaf, lod til at ignorere Tormod, som det er sket så mange gang før. Thomas lod til at være den eneste der rigtig ville hilse på Tormod.
Efter kort snak over lejrbålet, tog Tormod og jeg mod tilbudet om at rejse, sammen med gruppen, tilbage til Vegils Øjeby.

Loading

RIP Jante

Ja, så måtte min figur Jante lade livet til en slange.
Efter en længere tur i et underjordisk tempel midt ude i sumpen, skulle vi lige overnatte en enkelt nat før vi atter dragede hjem mod Vegils Øjeby for at afslutte vores mission. Men ak men ak, vor DM slog for random encounters, og pludselig havde en slange et godt grabble omkring livet på min kære Jante. I forvejen var jante drained for TO!! levels og var derfor ikke mange sure sild værd i forvejen. Efter at have forsøgt opposed grabble i to runder for at komme fri, lykkedes det Jante at få slangen til at slippe grebet, men hvad Jante ikke viste var, at slangen havde reach. Så da Jante stak af for at komme væk fra øretævernes holdeplads, måtte han sande et crit AoO, som gjorde at han endte sine dage på -13 HP.
Jante stats:
Fgt[4]/Drd[4], Max HP 49
Str 16
Dex 15
Con 10
Int ?
Wiz 14
Cha ?

Jante var bygget op over Janteloven, så der var faktisk ikke noget Jante ikke var god til… Blandt andet har Jante brillieret ved at synge om kap med partyets Bard, midt i kamp.

Jeg har rullet stats til min næste figur, efter vores handicap regler. Vi ruller:
2 gange 4d6, hvor den mindste ikke tæller med
4 gange 3d6, hvor alle tæller
1 gange 1d4, hvor der max må lægges 1 til 15+ stats
Det gav mig følgende stats
Str 18
Dex 10
Con 14
Int 7
Wiz 14
Cha 6
Altså en ret gedigen fætter efter vores målestok.
Tror det bliver en Fgt/Clr…

Loading

Bordet man lige står og mangler

Når nu man bruger så mange penge på Wizard of the Coasts mange kompendier, bøger og andre nødvendigheder, så må man også nogen gange gå hele linen ud.

Så her er nogen gutter der har gjort det muligt at rollespille ved det helt rigtige bord her

Det er da meget nice bortset fra at det ser ud til der kun kan være fire spillere omkring bordet… Og hvad med alle bøgerne … figurene… og ikke mindst ens papire og colaglas ?

Loading